Search found 5 matches

by AzPayne
Mon May 30, 2016 4:27 pm
Forum: GL1500 Information & Questions
Topic: 1997 GL1500...extra fuel tank
Replies: 1
Views: 176

1997 GL1500...extra fuel tank

I recently purchased this Honda Gold wing and was told it had an extra fuel tank in one of the saddlebags see picture. I asked the guy how it worked and he said it automatically flows into the main tank. As I am nearly empty On my first tank of gas I realized I still had a full reserve tank. Since I...
by AzPayne
Sun May 15, 2016 12:54 pm
Forum: GL1500 Information & Questions
Topic: Turn Signal Right Left Not Working
Replies: 6
Views: 377

Re: Turn Signal Right Left Not Working

Sorry I typed that wrong. It is the right rear turn signal. I am new to this electrical stuff so I may need some clarifications. When I turn the blinker on the probe light blinks when I touch the inside of the housing. See pic. image.jpeg The hazard flashers work on 3 out of 4 lights. Everyone but t...
by AzPayne
Wed May 11, 2016 6:14 pm
Forum: GL1500 Information & Questions
Topic: Turn Signal Right Left Not Working
Replies: 6
Views: 377

Re: Turn Signal Right Left Not Working

I can't seem to find the lamp housing online do you have any suggestions on where I could get one?
by AzPayne
Mon May 09, 2016 11:51 pm
Forum: GL1500 Information & Questions
Topic: Turn Signal Right Left Not Working
Replies: 6
Views: 377

Re: Turn Signal Right Left Not Working

I was not able to get a read off off the wires but when I put the probe into the harness that holds the bulb it blinks quickly just like the blinker in the console. I haven't tried anything else yet. There could be corrosion...I guess I could try cleaning that next. Any suggestions on what to use? A...
by AzPayne
Thu May 05, 2016 12:24 pm
Forum: GL1500 Information & Questions
Topic: Turn Signal Right Left Not Working
Replies: 6
Views: 377

Turn Signal Right Left Not Working

I have a GL1500 right turn signal stopped working. Swapped out the bulb thinking easy fix...of course it wasn't.

Front blinker does work so I feel like it is not the switch but maybe the housing for the bulb.

Not sure what next step would be...