At the top of the screen it reads......


Anything goes - doesn't fit any other category!
  • Sponsored Links
User avatar
Steve F
Posts: 384
Joined: Thu Apr 07, 2011 8:25 pm
Location: suburban Chicago
Motorcycle: 1976 Honda CB750F Cafe' (sold :>( )
'03 GL1800

At the top of the screen it reads......

Postby Steve F » Thu Jan 12, 2012 8:50 pm



At the topof the this website page it reads...
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4670: file_get_contents(http://www.goldwingdocs.com/NavMenu.asp ... ccc2c1394f): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error

I'm hoping it's not something ELSE going wrong with MY computer, and it's on the other end.


"To ride is the reason, the destination the excuse."

User avatar
MJSantos
Posts: 317
Joined: Wed Dec 16, 2009 9:19 pm
Location: York, Pa
Motorcycle: 1983 GL1100I
1983 GL1100 Custom
2002 Shadow
1983 Honda Magna V45
Contact:

Re: At the top of the screen it reads......

Postby MJSantos » Thu Jan 12, 2012 9:06 pm

Getting the same thing

User avatar
Steve F
Posts: 384
Joined: Thu Apr 07, 2011 8:25 pm
Location: suburban Chicago
Motorcycle: 1976 Honda CB750F Cafe' (sold :>( )
'03 GL1800

Re: At the top of the screen it reads......

Postby Steve F » Thu Jan 12, 2012 9:34 pm

Is it just me, or is everything on the screen not getting the proper proportions, in other words, things are not lining up right, and things are on top of others, and some things just don't show without having to zoom out or in a bit.
What's up?
"To ride is the reason, the destination the excuse."

User avatar
skier
Posts: 154
Joined: Sun Jul 17, 2011 11:57 am
Location: Coon Rapids MN
Motorcycle: 1987 GL1200I 124k
2009 Honda Silverwing 14k -- the wife's scooter

Re: At the top of the screen it reads......

Postby skier » Thu Jan 12, 2012 10:31 pm

Everything looks fine to me.

User avatar
maestro319
Posts: 507
Joined: Thu Apr 08, 2010 9:22 pm
Location: West Chicago, IL
Motorcycle: 1986 Honda Goldwing 1200 Aspencade

Re: At the top of the screen it reads......

Postby maestro319 » Thu Jan 12, 2012 11:30 pm

Hey Steve, lay off the sauce man.
By the way,... we gotta get a ride in together this next summer.

User avatar
RoadRogue
Posts: 1913
Joined: Sun Jun 06, 2010 10:51 pm
Location: Castlegar BC, Canada
Motorcycle: 1997 1500SE

Re: At the top of the screen it reads......

Postby RoadRogue » Fri Jan 13, 2012 1:18 am

Something isnt right, I also find that in some of the posts the last word or two is missing from some of the lines. The box for posting replies is about half as wide as it used to be.

Must be a problem with the "Big Brother" software, so now is our chance to get away with "IT". Everybody put on your tinfoil hats to block out the signal while it is down............... :shock: :shock: :shock:
Ride safe, Todd
Over night campers welcome

User avatar
Steve F
Posts: 384
Joined: Thu Apr 07, 2011 8:25 pm
Location: suburban Chicago
Motorcycle: 1976 Honda CB750F Cafe' (sold :>( )
'03 GL1800

Re: At the top of the screen it reads......

Postby Steve F » Fri Jan 13, 2012 7:44 am

maestro319 wrote:Hey Steve, lay off the sauce man.
By the way,... we gotta get a ride in together this next summer.

Funny you should say that I'd just finished off a "MIKES"...You feel like taking a ride out to say....Yellowstone this summer?
Steve
"To ride is the reason, the destination the excuse."

User avatar
dingdong
Posts: 2863
Joined: Thu Apr 08, 2010 8:35 am
Location: Oklahoma City
Motorcycle: 1976 gl1000
1993 gl1500
2004 NRX1800 Rune

Re: At the top of the screen it reads......

Postby dingdong » Fri Jan 13, 2012 9:07 am

No problems here either.
Tom

A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.

User avatar
WingAdmin
Site Admin
Posts: 17046
Joined: Fri Oct 03, 2008 4:16 pm
Location: Strongsville, OH
Motorcycle: 2000 GL1500 SE
1982 GL1100A Aspencade (sold)
1989 PC800 (wife's!)
1998 XV250 Virago (sold)
2007 Aspen Sentry Trailer

Re: At the top of the screen it reads......

Postby WingAdmin » Fri Jan 13, 2012 9:21 am

Steve F wrote:At the topof the this website page it reads...
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4670: file_get_contents(http://www.goldwingdocs.com/NavMenu.asp ... ccc2c1394f): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error

I'm hoping it's not something ELSE going wrong with MY computer, and it's on the other end.


It's on this end - it was part of the menu bolding I added to the "Forum" menu drop-down. A small problem with some SQL code, which only manifested itself for certain people. Unfortunately, it didn't show up for me or any of my test accounts, so I didn't know it was happening until someone reported it! I've nailed it this morning however, it should be fixed. Please let me know if you still see it happening!

User avatar
WingAdmin
Site Admin
Posts: 17046
Joined: Fri Oct 03, 2008 4:16 pm
Location: Strongsville, OH
Motorcycle: 2000 GL1500 SE
1982 GL1100A Aspencade (sold)
1989 PC800 (wife's!)
1998 XV250 Virago (sold)
2007 Aspen Sentry Trailer

Re: At the top of the screen it reads......

Postby WingAdmin » Fri Jan 13, 2012 9:22 am

Steve F wrote:Is it just me, or is everything on the screen not getting the proper proportions, in other words, things are not lining up right, and things are on top of others, and some things just don't show without having to zoom out or in a bit.
What's up?


RoadRogue wrote:Something isnt right, I also find that in some of the posts the last word or two is missing from some of the lines. The box for posting replies is about half as wide as it used to be.

Must be a problem with the "Big Brother" software, so now is our chance to get away with "IT". Everybody put on your tinfoil hats to block out the signal while it is down............... :shock: :shock: :shock:


Is this stuff still happening? If so, can you capture a screen image and PM it to me? I'm not seeing any of this.

User avatar
Steve F
Posts: 384
Joined: Thu Apr 07, 2011 8:25 pm
Location: suburban Chicago
Motorcycle: 1976 Honda CB750F Cafe' (sold :>( )
'03 GL1800

Re: At the top of the screen it reads......

Postby Steve F » Fri Jan 13, 2012 12:49 pm

Nope, you're good now. Thanks for a SUPER website, and all your efforts :!:
Steve F
"To ride is the reason, the destination the excuse."

User avatar
D2D
Posts: 208
Joined: Sat Apr 09, 2011 9:40 pm
Location: Winchester, NH
Motorcycle: 1976 GL1000 (sold)
1977 GL1000 (sold)
1978 GL1000
1979 GL1000
1982 GL1100

Re: At the top of the screen it reads......

Postby D2D » Fri Jan 13, 2012 2:48 pm

don't see the code error anymore as previously reported ..

User avatar
MJSantos
Posts: 317
Joined: Wed Dec 16, 2009 9:19 pm
Location: York, Pa
Motorcycle: 1983 GL1100I
1983 GL1100 Custom
2002 Shadow
1983 Honda Magna V45
Contact:

Re: At the top of the screen it reads......

Postby MJSantos » Fri Jan 13, 2012 5:52 pm

Out standing as usual. WA you set your bar high now we're spoiled, LOL!!!! :lol:

User avatar
RoadRogue
Posts: 1913
Joined: Sun Jun 06, 2010 10:51 pm
Location: Castlegar BC, Canada
Motorcycle: 1997 1500SE

Re: At the top of the screen it reads......

Postby RoadRogue » Sat Jan 14, 2012 2:10 am

Sorry didnt think to grab a screen shot but will do in the future if anything like this happens again. Its all fixed now as far as I see it. Everything back in its place, Including my tin foil hat :lol:
Ride safe, Todd
Over night campers welcome

User avatar
wally
Posts: 350
Joined: Fri Jun 11, 2010 7:55 am
Location: Yale, Michigan
Motorcycle: 1982 GL1100A Aspencade

Re: At the top of the screen it reads......

Postby wally » Sun Jan 15, 2012 6:24 am

yea, I saw the code as well but thought it was just my computer just acting up, but it's gone now! Thanks again!




Return to “Goldwing Chat”




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest