1979 gl1000


Information and questions on GL1000 Goldwings (1975-1979)
  • Sponsored Links
jack2271
Posts: 1
Joined: Thu Apr 22, 2010 6:21 pm
Location: buffalo,ny
Motorcycle: 1979 gl1000

1979 gl1000

Postby jack2271 » Thu Apr 22, 2010 6:24 pm



ran yesterday,no power at all to the key or dash today battery is fully charged any ideas what to look for



Old Fogey
Posts: 724
Joined: Fri Oct 30, 2009 2:09 am
Location: Glasgow Scotland
Motorcycle: 1976 GL1000
1979 GL1000
Contact:

Re: 1979 gl1000

Postby Old Fogey » Thu Apr 22, 2010 9:32 pm

If you've got no power to anything, it may be the main dogbone fuse located just beside the battery. Also check that the plug onto the bottom of the ignition switch is firmly pushed on.
Image Image

'Impossible' is just a level of difficulty! The only stupid question is the one you didn't ask first!

sfruechte
Posts: 193
Joined: Tue Mar 09, 2010 12:53 pm
Location: La Crosse, WI
Motorcycle: 1977 GL1000

Re: 1979 gl1000

Postby sfruechte » Sat May 01, 2010 12:23 pm

If you have an aftermarket electronic ignition, check where it plugs into your harness, sometimes using a Scotchguard connector into brake light wire. The scotchguard connectors can be a weak link.

User avatar
Victour78
Posts: 14
Joined: Sat May 01, 2010 1:08 pm
Location: Lakeland , Florida
Motorcycle: 1978 1000 GoldWing Naked
Contact:

Re: 1979 gl1000

Postby Victour78 » Sat May 01, 2010 1:24 pm

Check the little fuse box insid the false tank... then also remove the clutch side false cover and check the wires into those plugs in front.
I had charging problems for a long time until I check the connectors by the battery the Yellow wires coming from the Alt. had burn't one of the connectors.
So check all the connectors..




Return to “GL1000 Information & Questions”




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests