78 Goldwing No Power


Information and questions on GL1000 Goldwings (1975-1979)
  • Sponsored Links
theduke1959
Posts: 2
Joined: Mon May 31, 2010 7:32 pm
Location: indianapolis, IN
Motorcycle: 1978 gl1000 goldwing

78 Goldwing No Power

Postby theduke1959 » Mon May 31, 2010 8:08 pm



I have a 78 Goldwing that has been in the barn for a couple of years, and recently got it out and purchased a new battery for it. After installing the battery, I turned on the key to try and start, and no lights come on, not even the neutral light. I've checked the battery voltage which is at 12.7 volts, and double checked the connections and don't see any issues. Any assistance with where to start looking would be appreciated.



User avatar
WingAdmin
Site Admin
Posts: 17046
Joined: Fri Oct 03, 2008 4:16 pm
Location: Strongsville, OH
Motorcycle: 2000 GL1500 SE
1982 GL1100A Aspencade (sold)
1989 PC800 (wife's!)
1998 XV250 Virago (sold)
2007 Aspen Sentry Trailer

Re: 78 Goldwing No Power

Postby WingAdmin » Mon May 31, 2010 9:30 pm

What about the master (dogbone) fuse? Do you have voltage on both sides of it?

User avatar
thrasherg
Posts: 1837
Joined: Tue Oct 20, 2009 11:21 am
Location: Plano, TX
Motorcycle: 2004 GL1800, 2005 Honda Shadow 750, 2008 Yamaha R6 with RG500 engine, CRF450X, CRF230, CRF250X, XR200, CR500

Re: 78 Goldwing No Power

Postby thrasherg » Tue Jun 01, 2010 9:07 am

I would also suggest by starting at the main fuse and then the ignition switch..

Gary

theduke1959
Posts: 2
Joined: Mon May 31, 2010 7:32 pm
Location: indianapolis, IN
Motorcycle: 1978 gl1000 goldwing

Re: 78 Goldwing No Power

Postby theduke1959 » Tue Jun 01, 2010 4:21 pm

Thanks for the replies, I'll give it a shot.




Return to “GL1000 Information & Questions”




Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Yahoo Slurp [Bot] and 1 guest