30a Fuse ?????


Information and questions on GL1100 Goldwings (1980-1983)
  • Sponsored Links
User avatar
ram11397
Posts: 333
Joined: Thu May 12, 2011 9:58 pm
Location: Westerly, Rhode Island
Motorcycle: 1982 GL1100A Aspencade

30a Fuse ?????

Postby ram11397 » Wed Apr 01, 2015 9:10 pm



Ok
my starter solenoid relay is an aftermarket one because it does not have the dog bone fuse, in fact i cant find one i have followed the wires all the way to they meet up with more like the main harness? any that were taped i unwrapped i can not find it its got to have one bike wouldn't run would it? any ideas ?
I also have another threat where i am trying to install new starter solenoid relay link below.

Rick


Read more: viewtopic.php?t=26640#ixzz3W73ZlqSI


Rick
1982 GL 1100 Aspencade

User avatar
Wilcoy02
Posts: 725
Joined: Sun Nov 21, 2010 11:37 pm
Location: Marengo, Ohio
Motorcycle: 1983 GL1100 I purchased 3/16

1983 GL1100I frame with an 80 engine. poor boy installed with C-5 ignition--DIED in Grande Prairie Alberta Canada 8/15


98 valkyrie sold 8/16

Re: 30a Fuse ?????

Postby Wilcoy02 » Wed Apr 01, 2015 9:32 pm

If there is no dog bone fuse then po has already changed it. If so, there will be a blade fuse and should be 30 amps.
Your bike has to have one or the other. It does run correct?


check out this post: may explain where yours went.

viewtopic.php?f=4&t=15398

User avatar
ram11397
Posts: 333
Joined: Thu May 12, 2011 9:58 pm
Location: Westerly, Rhode Island
Motorcycle: 1982 GL1100A Aspencade

Re: 30a Fuse ?????

Postby ram11397 » Wed Apr 01, 2015 9:42 pm

Yes its been running great for the last 5 yrs i owned it only started having this problem this winter? the electrics have always worked so never really studied them. trying to find where the PO but it is the tough part lol
Rick
1982 GL 1100 Aspencade

4wred
Posts: 151
Joined: Sat May 17, 2014 8:42 pm
Location: lancaster pa
Motorcycle: 82 goldwing aspencade
82 aspy turned naked (sold)
89 suzuki gsx 1100F

Re: 30a Fuse ?????

Postby 4wred » Thu Apr 02, 2015 6:49 am

Your other thread shows the 30 amp fuse you are looking for on the solenoid.Thats why you can't find a (dogbone fuse).It's been replaced with that newer solenoid.

User avatar
ram11397
Posts: 333
Joined: Thu May 12, 2011 9:58 pm
Location: Westerly, Rhode Island
Motorcycle: 1982 GL1100A Aspencade

Re: 30a Fuse ?????

Postby ram11397 » Thu Apr 02, 2015 8:07 am

I apologize that photo is the new one i trying to put in


Rick
1982 GL 1100 Aspencade


Return to “GL1100 Information & Questions”




Who is online

Users browsing this forum: AhrefsBot [Bot], Johnyy Smoke and 2 guests