Turn signals dont work when my 83 gl100 is cold--help


Information and questions on GL1100 Goldwings (1980-1983)
  • Sponsored Links
goodtension
Posts: 4
Joined: Sat Feb 20, 2010 7:46 pm
Location: Belleville, New Jersey
Motorcycle: 1983 GL1100 Interstate

Turn signals dont work when my 83 gl100 is cold--help

Postby goodtension » Wed Jul 07, 2010 7:56 pm



When my gl 1100 is cold my turn signals dont work. I remember in the past seeing something about using a flasher number 52? 32? at a auto parts store but the connector is a different shape. If youall can help it would be greatly appreciated!!!!



User avatar
WingAdmin
Site Admin
Posts: 17047
Joined: Fri Oct 03, 2008 4:16 pm
Location: Strongsville, OH
Motorcycle: 2000 GL1500 SE
1982 GL1100A Aspencade (sold)
1989 PC800 (wife's!)
1998 XV250 Virago (sold)
2007 Aspen Sentry Trailer

Re: Turn signals dont work when my 83 gl100 is cold--help

Postby WingAdmin » Wed Jul 07, 2010 11:02 pm

Any automotive flasher will work, really, but I'd recommend putting an electronic flasher in - they are much less susceptible to voltage variations, and will allow you to install LED lights in future if you wish.

User avatar
lhelber
Posts: 138
Joined: Thu Mar 11, 2010 12:01 am
Location: Webster, NY
Motorcycle: 2012 GL1800 Navi
1983 GL1100A Aspencade

Re: Turn signals dont work when my 83 gl100 is cold--help

Postby lhelber » Sat Jul 10, 2010 10:46 pm

The electronic flasher you want to use is a Stant EL28. It is not a direct plug in so you will have to wire it in yourself. It will be a lot cheap than getting a replacement from Honda

zvacman
Posts: 102
Joined: Mon May 24, 2010 2:40 pm
Location: Petoskey, MI
Motorcycle: 1982 GL1100 Interstate

Re: Turn signals dont work when my 83 gl100 is cold--help

Postby zvacman » Wed Jul 14, 2010 6:49 am

Did you get your signal problem resolved? If so can you post what it was, we have a member here with the exact same problem.

Thanks, Z

dayser7
Posts: 36
Joined: Wed Sep 22, 2010 11:58 pm
Location: Highmore SD
Motorcycle: 2001 GL 1800 Goldwing
Contact:

Re: Turn signals dont work when my 83 gl100 is cold--help

Postby dayser7 » Thu Sep 23, 2010 12:12 am

My turn signals seem to start working only once the cooling fan turns on. Anyone know why that happens or how to fix it. I am new to this stuff. I have a manual, but see nothing that would say why this happens.

User avatar
WingAdmin
Site Admin
Posts: 17047
Joined: Fri Oct 03, 2008 4:16 pm
Location: Strongsville, OH
Motorcycle: 2000 GL1500 SE
1982 GL1100A Aspencade (sold)
1989 PC800 (wife's!)
1998 XV250 Virago (sold)
2007 Aspen Sentry Trailer

Re: Turn signals dont work when my 83 gl100 is cold--help

Postby WingAdmin » Thu Sep 23, 2010 10:04 am

When one thing (i.e. turn signals) only work when something unrelated (i.e. cooling fan) turns on or off, it's usually a bad ground somewhere.

dayser7
Posts: 36
Joined: Wed Sep 22, 2010 11:58 pm
Location: Highmore SD
Motorcycle: 2001 GL 1800 Goldwing
Contact:

Re: Turn signals dont work when my 83 gl100 is cold--help

Postby dayser7 » Thu Sep 23, 2010 12:59 pm

Well then...I need to searching:)..thanks much....if I find something different will let ya'll know....




Return to “GL1100 Information & Questions”




Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], Overdog and 1 guest