GL1200 Turn Signals won’t work


Information and questions on GL1200 Goldwings (1984-1987)
  • Sponsored Links
nevada4419
Posts: 28
Joined: Sat Jul 12, 2014 9:06 am
Location: Pahrump, Nevada
Motorcycle: 1984 gl 1200

GL1200 Turn Signals won’t work

Postby nevada4419 » Mon Aug 04, 2014 4:37 pm



I have a 1984 Interstate that I recently did a Poor Boy Conversion on and now my turn signals won’t work. They worked fine before I did the work so It must be something I did. The left horn has to be removed but I don’t see what that would have to do with turn signals. I did not reinstall the horn, just tied the wires up. Also there was a light bar on the bottom of the radiator that I did not reinstall, I cut the wires and tied them up. Again don’t see why that would effect the turn signals. Thanks in advance for any help.



User avatar
washandy98664
Posts: 88
Joined: Sun Feb 10, 2013 2:45 pm
Location: Vancouver, Washington
Motorcycle: 1982 GL1100 I
1985 GL1200 LTD

Re: GL1200 Turn Signals won’t work

Postby washandy98664 » Sat Aug 16, 2014 12:59 am

I had the problem of no turn signals, I just ran a ground from the relay under the seat.
May want to look at that.
I know you did the conversion but these older bikes are notorious for bad grounds.

nevada4419
Posts: 28
Joined: Sat Jul 12, 2014 9:06 am
Location: Pahrump, Nevada
Motorcycle: 1984 gl 1200

Re: GL1200 Turn Signals won’t work

Postby nevada4419 » Sat Aug 16, 2014 3:26 am

Thanks for the info, I'll check that ground wire.


Return to “GL1200 Information & Questions”




Who is online

Users browsing this forum: dbduely and 2 guests