86 Aspencade turn signals

Information and questions on GL1200 Goldwings (1984-1987)
  • Sponsored Links
Posts: 11
Joined: Thu Aug 07, 2014 2:13 am
Location: Reno, NV 89512
Motorcycle: 1986 GL1200A Aspencade

86 Aspencade turn signals

Postby 5str48 » Mon Aug 17, 2015 5:27 pm

Both turn signals were working fine, then, suddenly, both stopped abruptly. Running lights both come on when ignition is on, but NO turn signal. Relay (the one under the coils) is okay I believe. How would I test the switch? Or am I overlooking something elsewhere in the circuit?

User avatar
Posts: 1111
Joined: Sat Mar 03, 2012 6:39 pm
Location: Arlington, Texas
Motorcycle: 1996 GL1500SE
1992 GL1500I (sold)
1986 GL1200A (sold)
2002 HD FXDL Low Rider (sold)
1993 Yamaha Virago XV1000 (sold)
Too many others to list

Re: 86 Aspencade turn signals

Postby NVSB4 » Mon Aug 17, 2015 6:23 pm

Check the fuse that's under the false tank (in front of the gas cap).
It's never too late to have a happy childhood!


Red=All bikes Blue=Wings


User avatar
Site Admin
Posts: 16926
Joined: Fri Oct 03, 2008 4:16 pm
Location: Strongsville, OH
Motorcycle: 2000 GL1500 SE
1982 GL1100A Aspencade (sold)
1989 PC800 (wife's!)
1998 XV250 Virago (sold)
2007 Aspen Sentry Trailer

Re: 86 Aspencade turn signals

Postby WingAdmin » Tue Aug 18, 2015 9:11 am

Do they work if you turn the hazard lights on?

Return to “GL1200 Information & Questions”

Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot], Pdeebartz@gmail.com and 2 guests