accessory terminals on fusebox not working!!!help!


Information and questions on GL1200 Goldwings (1984-1987)
  • Sponsored Links
crimsonwing
Posts: 85
Joined: Tue Mar 22, 2016 4:05 pm
Location: san diego, CA
Motorcycle: 1984 GL1200I Interstate

accessory terminals on fusebox not working!!!help!

Postby crimsonwing » Fri Jun 03, 2016 1:02 pm



i have ab 84 I .i think some water got in them an they are not working, i need them for my poorboy set up, i cant ride without them. do i need to replace the whole thing? if so can i get one from the dealership?



crimsonwing
Posts: 85
Joined: Tue Mar 22, 2016 4:05 pm
Location: san diego, CA
Motorcycle: 1984 GL1200I Interstate

Re: accessory terminals on fusebox not working!!!help!

Postby crimsonwing » Fri Jun 03, 2016 3:49 pm

it was just broken fuse. i fixed it.

User avatar
spiralout
Posts: 1049
Joined: Sun Feb 17, 2013 6:41 pm
Location: Alabama
Motorcycle: 1975 GL1000 (gone)
1980 GL1100I (with '77 1000 engine)
1996 GL1500 SE

Re: accessory terminals on fusebox not working!!!help!

Postby spiralout » Fri Jun 03, 2016 10:33 pm

We already knew but glad you got it fixed. Did you figure out why the fuse blew?

crimsonwing
Posts: 85
Joined: Tue Mar 22, 2016 4:05 pm
Location: san diego, CA
Motorcycle: 1984 GL1200I Interstate

Re: accessory terminals on fusebox not working!!!help!

Postby crimsonwing » Thu Jun 09, 2016 3:00 am

i didnt actually. what was most likely the cause in your opinion?




Return to “GL1200 Information & Questions”




Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Yahoo Slurp [Bot] and 3 guests