NO SPARK


Information and questions on GL1200 Goldwings (1984-1987)
  • Sponsored Links
rhbjr
Posts: 5
Joined: Mon Aug 16, 2010 5:12 pm
Location: sallisaw,ok
Motorcycle: 1985 GL1200 interstate trike

NO SPARK

Postby rhbjr » Sun Apr 17, 2011 7:04 pm



I have a 85 hond goldwing 1200 interstate . Will not start and no fire to plugs put in sun for four hours or more will start run great,park over night same problem. please help :idea:



actionpack
Posts: 359
Joined: Wed Apr 07, 2010 10:29 pm
Location: hale , mi.
Motorcycle: 1985 gl1200a

Re: NO SPARK

Postby actionpack » Sun Apr 17, 2011 9:41 pm

maybe kill switch is getting damp and not working , or 1 of them conectors are wet , time to touble shoot , some 1 will be along with some good help
Image

rhbjr
Posts: 5
Joined: Mon Aug 16, 2010 5:12 pm
Location: sallisaw,ok
Motorcycle: 1985 GL1200 interstate trike

Re: NO SPARK

Postby rhbjr » Mon Apr 18, 2011 12:57 pm

Kill switch ok have check all the grounds i could find and connectors.
thank you

User avatar
HALBUDD
Posts: 846
Joined: Sat Aug 14, 2010 9:14 pm
Location: New Albany In
Motorcycle: 1984 gl1200a&1985GL1200A & 1996 gl 1500 aspy. us army 74-77

Re: NO SPARK

Postby HALBUDD » Mon Apr 18, 2011 3:10 pm

rhbjr Have you replaced the old dog bone fuse next to the battery with a new blade fuse ? Something is losing contact somewhere and when you leave her out in the sun its heating up and making contact. Just my 2 cents Hal
A woman that can use tools is worth her weight in gold !!

rhbjr
Posts: 5
Joined: Mon Aug 16, 2010 5:12 pm
Location: sallisaw,ok
Motorcycle: 1985 GL1200 interstate trike

Re: NO SPARK

Postby rhbjr » Wed Apr 20, 2011 4:18 pm

Thanks for all the input. After many hours and bad words bad pulse sensor.

User avatar
thrasherg
Posts: 1837
Joined: Tue Oct 20, 2009 11:21 am
Location: Plano, TX
Motorcycle: 2004 GL1800, 2005 Honda Shadow 750, 2008 Yamaha R6 with RG500 engine, CRF450X, CRF230, CRF250X, XR200, CR500

Re: NO SPARK

Postby thrasherg » Wed Apr 20, 2011 4:27 pm

Glad you found it, I couldn't think of anything that would make it work when in the sun and not when cold!! Hope a new sensor wasn't too expensive or difficult to find.

Gary




Return to “GL1200 Information & Questions”




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests