reverse and gages not working


Information and questions on GL1500 Goldwings (1988-2000)
  • Sponsored Links
marie
Posts: 1
Joined: Tue Apr 02, 2013 3:14 pm
Location: bransonmo
Motorcycle: 1995 Honda Goldwing se 1500

reverse and gages not working

Postby marie » Tue Apr 02, 2013 3:45 pm



Reverse stopped working and when this happened the fuel gage, temp gage, all instrument lights stopped working. Have changed all fuses in fuse block and can not find problem. Do you have any suggestions?



User avatar
mtn_boy1
Posts: 102
Joined: Fri May 27, 2011 2:57 pm
Location: Oxford, NC
Motorcycle: 1995 GL1500 SE

Re: reverse and gages not working

Postby mtn_boy1 » Wed Apr 03, 2013 5:24 am

A friend of mine had that happen on his trike a coupla years ago. He found a 5 amp fuse somewhere (not in the fuse block) that was blown. I believe it was under the seat . I don't remember now. viewtopic.php?f=6&t=7081 Try here.
'Soldier HARD'
Patriot Guard Riders, North Carolina/Virginia
"From the day I was born they have had my back..til the day I die I will have theirs."

User avatar
wingpilot08
Posts: 427
Joined: Wed Jan 18, 2012 4:43 pm
Location: Coatesville, PA
Motorcycle: 2008 GL1800-HPNA - 24,000+ miles
1988 Bunkhouse camping trailer
Darkside #1720

Re: reverse and gages not working

Postby wingpilot08 » Wed Apr 03, 2013 6:47 am

Take a look at Relay #3 pull it out..clean it and reconnect it. It does have the tendency to cause those issues!
08' GL1800-HPNA - Red 24,000+ miles
1988 Bunkhouse Trailer/Camper
Darkside #1720


Return to “GL1500 Information & Questions”




Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], virgilmobile and 4 guests