Lost electric power


Information and questions on GL1500 Goldwings (1988-2000)
  • Sponsored Links
User avatar
cinjeff
Posts: 5
Joined: Wed Aug 01, 2012 2:48 pm
Location: vine grove, ky
Motorcycle: 2007 Goldwing 1800 Trike

Lost electric power

Postby cinjeff » Fri Jun 12, 2015 9:09 pm



I have a 1992 interstate trike and I was riding along and lost all electric power. New alternator last year, new battery this spring. I tried to jump start but no power. Disconnected battery terminals and hooked jumper directly and still no power. I hope someone can give me a good starting point on this. Up until this, I have been riding trike everyday and no electric issue.



User avatar
trike lady
Posts: 872
Joined: Thu Mar 24, 2011 5:58 pm
Location: Butler, PA
Motorcycle: 1993 GL1500 Aspencade with Voyager (Sold)
1983 GL650I SilverWing Interstate

Re: Lost electric power

Postby trike lady » Fri Jun 12, 2015 9:53 pm

Hello and welcome to the forum.
Check the 30 amp fuse on the relay by the battery, it may have blown.
I.M.B.B.A. Technician II Certified

User avatar
cinjeff
Posts: 5
Joined: Wed Aug 01, 2012 2:48 pm
Location: vine grove, ky
Motorcycle: 2007 Goldwing 1800 Trike

Re: Lost electric power

Postby cinjeff » Sat Jun 13, 2015 6:35 pm

Thanks for the information Trike Lady. That was the problem and I am now on the road again.

User avatar
trike lady
Posts: 872
Joined: Thu Mar 24, 2011 5:58 pm
Location: Butler, PA
Motorcycle: 1993 GL1500 Aspencade with Voyager (Sold)
1983 GL650I SilverWing Interstate

Re: Lost electric power

Postby trike lady » Sat Jun 13, 2015 7:03 pm

You're welcome.
Glad you're up and running.
Nice trike.
Have a great day.
:D


I.M.B.B.A. Technician II Certified


Return to “GL1500 Information & Questions”




Who is online

Users browsing this forum: glrider7, HALBUDD, ih8boats, Tamej, Yahoo Slurp [Bot] and 2 guests