Running lights and gauges electrical


Information and questions on GL1500 Goldwings (1988-2000)
  • Sponsored Links
pete_c
Posts: 4
Joined: Sat Jun 25, 2016 7:49 pm
Location: capo bch
Motorcycle: 1993 goldwing 1500I

Running lights and gauges electrical

Postby pete_c » Sun Aug 14, 2016 4:05 pm



Anyone know why the running lights and marker lights and fuel and temp gauges would quit? checked fuses all good dont know about the relays could this be a bad relay? on my 93 interstate



User avatar
spiralout
Posts: 1050
Joined: Sun Feb 17, 2013 6:41 pm
Location: Alabama
Motorcycle: 1975 GL1000 (gone)
1980 GL1100I (with '77 1000 engine)
1996 GL1500 SE

Re: Running lights and gauges electrical

Postby spiralout » Sun Aug 14, 2016 4:23 pm

Yep. Tons of threads about which fuse and relay cause this. There's one on the 1st page of this 1500 info section right now.

User avatar
MikeB
Posts: 1226
Joined: Fri Dec 04, 2009 12:54 pm
Location: Tacoma, WA
Motorcycle: 1998 - GL1500 Aspencade.
2003 - GL1800A

Re: Running lights and gauges electrical

Postby MikeB » Sun Aug 14, 2016 4:33 pm

Check the #3 relay Pete. Poor connections or a bad relay will cause it.
MikeB
Tacoma, WA, USA

pete_c
Posts: 4
Joined: Sat Jun 25, 2016 7:49 pm
Location: capo bch
Motorcycle: 1993 goldwing 1500I

Re: Running lights and gauges electrical

Postby pete_c » Sun Aug 21, 2016 6:16 pm

Great thank you Mike hope this works!




Return to “GL1500 Information & Questions”




Who is online

Users browsing this forum: GrapeshotCrawler [Crawler], redbug and 2 guests