NAVI GL 1800 , 2009


Information and questions on GL1800 Goldwings (2001-Present)
  • Sponsored Links
User avatar
WOJCIECH
Posts: 143
Joined: Sun Feb 28, 2010 5:39 am
Location: Pabianice Poland
Motorcycle: GL 1800 2009
GL 1800 2009 trike Redwing

NAVI GL 1800 , 2009

Postby WOJCIECH » Mon Mar 19, 2012 8:07 am



Hello! In 1800, GL 2009, if anyone can tell me what I did wrong in the service mode, I lost the sound of the narrator's navi?



User avatar
dragon2000
Posts: 177
Joined: Sat Oct 30, 2010 8:30 pm
Location: Ontario, Canada
Motorcycle: 2009 Gold Wing
2000 Honda Valkyrie
Contact:

Re: NAVI GL 1800 , 2009

Postby dragon2000 » Mon Mar 19, 2012 9:14 pm

I did the same thing one time when I was playing around with the Navi system as I found it irritating when it over rode my music. In my case I turned the volume down - basically off. Hopefully that is the same issue you are having.
Steve

Dragon2000

Remember - You Meet the Nicest People Riding a Honda!

Image

Ontario, Canada

User avatar
WOJCIECH
Posts: 143
Joined: Sun Feb 28, 2010 5:39 am
Location: Pabianice Poland
Motorcycle: GL 1800 2009
GL 1800 2009 trike Redwing

Re: NAVI GL 1800 , 2009

Postby WOJCIECH » Tue Mar 20, 2012 2:13 am

navi sound died as a failure occurred to me what dish I did not know when searching for satellite navi, I thought there was something wrong, I entered into the system setup (the button that is on the plate reader in the upper chest) came in the device setup, I have replaced the the original antenna (antenna fits well on the car Peugeot) but the sound still does not have, I think that maybe something by accident I switched the setup, when it comes to mute navi - everything checked!


Return to “GL1800 Information & Questions”




Who is online

Users browsing this forum: salty1 and 1 guest