06 1800 - No radio display - No radio functions


Information and questions on GL1800 Goldwings (2001-Present)
  • Sponsored Links
mrynders96
Posts: 2
Joined: Fri Dec 13, 2013 10:29 pm
Location: Alton, IL
Motorcycle: 1996 GL 1500 Aspencade, 2006 1800

06 1800 - No radio display - No radio functions

Postby mrynders96 » Tue May 17, 2016 9:08 pm



My radio will not turn on or display functions. I have checked (20) amp fuse is good. Flashers work fine.I have pulled the shell and unplugged the two radio connecters. I have removed the battery terminals twice. Once for 3 hours then again for 24 hrs. Still no radio. I have unplugged and reconnected all connectors under the seat. Is their another fuse that I am missing? I have read about a bikemp3 adapter that connects to a cd that I cant find. I don't have a cd player. Per wingconnect.com THE GARAGE diagnostics. I was playing my phone/radio through the adapter in my left storage box. When I turned my bike off and tried to use my phone/radio no radio functions worked. I have sprayed my Audio mode switch with contact cleaner. All other instruments displays work (trip/clock/temp).

Open to any suggestions.



mrynders96
Posts: 2
Joined: Fri Dec 13, 2013 10:29 pm
Location: Alton, IL
Motorcycle: 1996 GL 1500 Aspencade, 2006 1800

Re: 06 1800 - No radio display - No radio functions

Postby mrynders96 » Thu May 19, 2016 6:58 pm

Found problem. One 15 amp fused labeled battery was bad. This fuse was located directly above the radio/flasher 20amp fuse.


Return to “GL1800 Information & Questions”




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest