no sound from my aux


Information and questions on GL1800 Goldwings (2001-Present)
  • Sponsored Links
Post Reply
starpainter
Posts: 1
Joined: Tue Jul 19, 2011 10:09 pm
Motorcycle: 2007 gl1800 abs

no sound from my aux

Post by starpainter » Wed Jul 20, 2011 1:00 am



after market sat radio in front left pocket of gl1800 working but no sound coming out of speakers bad aux wire?



User avatar
frostypop
Posts: 87
Joined: Mon Oct 18, 2010 8:54 pm
Location: Meade, Kansas
Motorcycle: Now 2001 GL1800 Goldwing, also I have owned these, 2006 GL1800 Goldwing, 1988 GL1500 Goldwing, 1982 GL1100, 1978 Suzuki 850

Re: no sound from my aux

Post by frostypop » Sun Aug 28, 2011 9:25 pm

make sure your volume is not turned down or muted on the aux. i think if you push your volume control it will take you through the steps. 8-)

User avatar
frostypop
Posts: 87
Joined: Mon Oct 18, 2010 8:54 pm
Location: Meade, Kansas
Motorcycle: Now 2001 GL1800 Goldwing, also I have owned these, 2006 GL1800 Goldwing, 1988 GL1500 Goldwing, 1982 GL1100, 1978 Suzuki 850

Re: no sound from my aux

Post by frostypop » Mon Aug 29, 2011 7:11 pm

frostypop wrote:make sure your volume is not turned down or muted on the aux. i think if you push your volume control it will take you through the steps. 8-)
i was wrong. i checked it out today and i am wrong.... i do have to turn my volume up little more on mine compared to the radio volume.
the only other thing i can tell you is check under the glove box to make sure it is plugged in. 8-)

Post Reply