Search found 82 matches

by wingman83
Sat Jan 25, 2020 1:28 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Only starts when hold clutch in
Replies: 4
Views: 192

Re: Only starts when hold clutch in

Neutral light works if put in gear it goes off put in neutral in comes on but want turn over hold clutch handle in it starts but lights go bright then dim as idles
by wingman83
Fri Jan 24, 2020 4:24 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Not fireing on 3 and 4 selender
Replies: 7
Views: 427

Re: Not fireing on 3 and 4 selender

Found my issue after replacing the plug that was bad my solder job was bad resoldered all wires runs great now another issue only starts holding clutch in
by wingman83
Fri Jan 24, 2020 4:19 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Only starts when hold clutch in
Replies: 4
Views: 192

Only starts when hold clutch in

I started bike it did fine let warm up turn off came back out to start it nothing held clutch in started fine what's step to figure out my problem thanks in advance o it's an 1983 gl1100 A
by wingman83
Tue Oct 22, 2019 11:20 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Not fireing on 3 and 4 selender
Replies: 7
Views: 427

Re: Not fireing on 3 and 4 selender

That's my thought as well seen I can buy new plugs but if cleaning doesn't do it going soldier them see if that works think it will thanks for help let you know in day or two
by wingman83
Tue Oct 22, 2019 2:29 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Not fireing on 3 and 4 selender
Replies: 7
Views: 427

Re: Not fireing on 3 and 4 selender

virgilmoble I'm pretty sure it's these wires are my issue I can move them it will die or might run smooth . What I'm thinking if I can't clean plug and fix issue can I hard wire the wires and do away with plug but I'm cleaning first and trying figure out what exact wire causing problem wish me luck ...
by wingman83
Wed Oct 16, 2019 7:16 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Not fireing on 3 and 4 selender
Replies: 7
Views: 427

Re: Not fireing on 3 and 4 selender

I will check that tommorow I'm sure my issue is with those wires or plug like your saying because I had to fix the 3 yellow wires next to them then when started to ride 2 selinders wasn't fireing then I was told to check these wires when pushed with prob it ran great then started running bad again w...
by wingman83
Tue Oct 15, 2019 10:33 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Not fireing on 3 and 4 selender
Replies: 7
Views: 427

Not fireing on 3 and 4 selender

I have issue with the wires but not the yellow ones but the other group next to them white, blue yellow and another white I think not sure what they go too I got bike running and began to test the first white wire at the plug and bike started running fine cut bike on and off few times still great ch...
by wingman83
Tue Oct 15, 2019 10:32 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Not fireing on 3 and 4 selender
Replies: 0
Views: 209

Not fireing on 3 and 4 selender

I have issue with the wires but not the yellow ones but the other group next to them white, blue yellow and another white I think not sure what they go too I got bike running and began to test the first white wire at the plug and bike started running fine cut bike on and off few times still great ch...
by wingman83
Tue Oct 15, 2019 3:34 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: No power in gear idles but not great help me
Replies: 6
Views: 457

Re: No power in gear idles but not great help me

Oldguyglen I've got to checking things out the plug with blue wire near the 3 yellow wires when I push test point to white wire it started running better. I thought , but shut off turned on ran good set idle put tank back on and seat it started idleng down again so started to test it again this time...
by wingman83
Thu Oct 10, 2019 6:35 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: No power in gear idles but not great help me
Replies: 6
Views: 457

Re: No power in gear idles but not great help me

Hope to check bike out tomorrow if I get the chance if I do I'll let you know what I find out thanks
by wingman83
Wed Sep 11, 2019 3:58 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: No power in gear idles but not great help me
Replies: 6
Views: 457

Re: No power in gear idles but not great help me

I'll look up some info see what I come up with thanks again
by wingman83
Tue Sep 10, 2019 9:23 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: No power in gear idles but not great help me
Replies: 6
Views: 457

Re: No power in gear idles but not great help me

How and where do I do this or where can I find link to the process to do this test and thanks for help
by wingman83
Sun Sep 08, 2019 5:18 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: No power in gear idles but not great help me
Replies: 6
Views: 457

No power in gear idles but not great help me

Ok bike is 1983 gl1100A I had a charging issue. found that the stator wires had melted so repaired them got it charging great ,but started to go on ride and ass I let out on clutch noticed ran ruff and no power to barely move unless rode clutch at high rpm so turned back towards driveway. I did some...
by wingman83
Tue Nov 13, 2018 11:01 am
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Motor sounds like something loose inside dash flickers on and off
Replies: 11
Views: 844

Re: Motor sounds like something loose inside dash flickers on and off

Ok checked tire pressure front calls for 42psi max cold, it had 37psi the rear calls for 40 psi cold max it had 44 going to put correct psi in tires and ride it see how it feels not sure it will make it better but I will see thanks for help will let you know tonight
by wingman83
Mon Nov 12, 2018 4:22 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Motor sounds like something loose inside dash flickers on and off
Replies: 11
Views: 844

Re: Motor sounds like something loose inside dash flickers on and off

Yea. True its been running great but I got some new tires put on week a go there not the same size that was on it. front is 130/70B/18 old tire was 120/90/18. Back wheel is 130/90/16 old tire was 140/90/16 now when I get up to 70 on I-40 it kind of wobbles or has a side to side movement that feels u...
by wingman83
Sat Sep 01, 2018 1:09 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Motor sounds like something loose inside dash flickers on and off
Replies: 11
Views: 844

Re: Motor sounds like something loose inside dash flickers on and off

Ok I feel stupid. I finally got to really check out my bike .As for one of noise I was heearing at front of bike was rubber gasket between the timing belt covers was stuck out and getting hit by fan blade. Second was the roar I could hear was the tingeing belts roar coming from area that rubber seal...
by wingman83
Wed Aug 22, 2018 8:06 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Motor sounds like something loose inside dash flickers on and off
Replies: 11
Views: 844

Re: Motor sounds like something loose inside dash flickers on and off

Sorry in bad for the one sentence. But thanks for trying loll .I will look tomorrow
by wingman83
Sun Jul 22, 2018 9:52 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Motor sounds like something loose inside dash flickers on and off
Replies: 11
Views: 844

Motor sounds like something loose inside dash flickers on and off

A couple months ago I had right side head gasket replaced. When I got bike bake sounded like something. Loose at timing belts only once in while so checked fluids oil was way low water was also low so topped all off wasn't happy considering I paid more then shop quoted me one reason I was reluctant ...
by wingman83
Sun Oct 01, 2017 12:11 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Tire rubs driveshaft
Replies: 5
Views: 381

Re: Tire rubs driveshaft

Type o the "co did ". Should been I did no movement of wheel at all
by wingman83
Sat Sep 30, 2017 7:23 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Tire rubs driveshaft
Replies: 5
Views: 381

Re: Tire rubs driveshaft

Co did couldn't move it none only way got move ment was if I held wheel and pulled on side box other then that all feels tight this movement was from shocks flexing think or suspension
by wingman83
Sat Sep 30, 2017 7:22 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Tire rubs driveshaft
Replies: 5
Views: 381

Re: Tire rubs driveshaft

But now I got another issue I was out ridden stop at store went in came out started bike smoke come out right exhaust only lasted few blocks then didn't do it til court days later ridden stopped at light noticed smoke from right side again block or so stopped to ridden no smoke for 50 miles then slo...
by wingman83
Sat Sep 30, 2017 7:12 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Tire rubs driveshaft
Replies: 5
Views: 381

Re: Tire rubs driveshaft

Co did couldn't move it none only way got move ment was if I held wheel and pulled on side box other then that all feels tight
by wingman83
Sat Sep 23, 2017 12:12 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Tire rubs driveshaft
Replies: 5
Views: 381

Tire rubs driveshaft

I noticed the last couple of rides on curves I would hear a road noise from tire so get hope can't see any signs if rub or bad tire so today was on ride and did swing of bike zig zag and heard it good and bout where it was coming from so stopped to look looks like it's driveshaft rub on tire when le...
by wingman83
Mon Jan 09, 2017 11:16 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: Air Suspension 83 Aspencade
Replies: 9
Views: 1613

Re: Air Suspension 83 Aspencade

OK thank you think I learned the hard way cause my front shocks want stay pumped up now wish I seen this sooner and hope no one listened to my post feel bad now but thanks again
by wingman83
Sat Jan 07, 2017 5:16 pm
Forum: GL1100 Information & Questions
Topic: '83 GL1100 standard, new owner and have a few questions I couldn't find answers to.
Replies: 9
Views: 721

Re: '83 GL1100 standard, new owner and have a few questions I couldn't find answers to.

Yea my 83 will get down even at 75 to 80 mph she pull me back if I get in it to pass truck in I40 plenty power 7 years almost trouble free