Turn signal issues


Information and questions on GL1000 Goldwings (1975-1979)
  • Sponsored Links
Post Reply
Carlcobb1970
Posts: 1
Joined: Thu Jul 19, 2018 12:28 am
Location: Indianapolis, indiana
Motorcycle: 1979 goldwing

Turn signal issues

Post by Carlcobb1970 » Thu Jul 19, 2018 12:47 am



1979 Honda Goldwing just bought this year both my signals work good at the beginning for about 3 days then they went out I was getting ready to check the bulbs they started working good now they went back out & the back they don't even come on the front they stay on all the time when I flip it on the left the signals goes out both of them in the front makes a beeping sound the right nothing



User avatar
Fred Camper
Posts: 1328
Joined: Sun Aug 16, 2009 9:15 pm
Location: Metro Detroit, MI
Motorcycle: 1977 GL1000, 1976 LTD GL1000

Re: Turn signal issues

Post by Fred Camper » Thu Jul 19, 2018 11:55 am

They need proper voltage to flash, so hook up a good battery charger or have the bike running. The sound could be the blinker buzzer. It is easy to disconnect and wires are found in the left side rats nest. Two green wires.

Let us know if you have the issue with 14 volts on the battery. My guess is the voltage is too low at the flashing unit.

DaveO430
Posts: 1023
Joined: Fri Jan 02, 2015 7:28 pm
Location: Amity. Ar
Motorcycle: 2010 GL1800
2004 Suzuki DR200

Re: Turn signal issues

Post by DaveO430 » Thu Jul 19, 2018 12:30 pm

Carlcobb1970 wrote:
Thu Jul 19, 2018 12:47 am
1979 Honda Goldwing just bought this year both my signals work good at the beginning for about 3 days then they went out I was getting ready to check the bulbs they started working good now they went back out & the back they don't even come on the front they stay on all the time when I flip it on the left the signals goes out both of them in the front makes a beeping sound the right nothing
Some punctuation and clarity might help us understand but. The front lights are supposed to be on all the time, 2 separate filaments in the bulbs & a separate set of contacts in the switch. The one on the side you turn the signal switch to goes out and the signal light filament comes on and is flashed by the flasher unit. If either front or rear bulb is bad or a bad connection somewhere, or low voltage they will not flash with the stock flasher. From what I can get out of your description I think the switch is dirty.

Post Reply