Turn signal problem


Information and questions on GL1000 Goldwings (1975-1979)
Post Reply
joshmobley
Posts: 17
Joined: Wed Sep 25, 2019 7:53 pm
Location: Alabaster, AL
Motorcycle: 1979 GL1000

Turn signal problem

Post by joshmobley »



I replaced the front turn signals with led strips. They worked fine, no problems. I was wiring the tail light, brake light, and turn signal combo on the rear and blew the fuse. Now just the turn signals stay on when they are turned on. I replaced the fuse and the flasher with an led compatible flasher. No change. If it fried the beeper, will that cause this problem since it is wired in with it? If not what will fix this. Starting to get on my nerves since it worked before. Anybody know how to fix it, please let me know. Thanks...


joshmobley
Posts: 17
Joined: Wed Sep 25, 2019 7:53 pm
Location: Alabaster, AL
Motorcycle: 1979 GL1000

Re: Turn signal problem

Post by joshmobley »

with the led flasher the front signals barely light up. The original 552 flasher they light bright like they are supposed too.
User avatar
SnoBrdr
Posts: 784
Joined: Fri Mar 07, 2014 9:01 am
Location: Providence, Rhode Island
Motorcycle: 1978 GL 1000

131K Original Owner

Re: Turn signal problem

Post by SnoBrdr »

joshmobley wrote: Wed Sep 25, 2019 8:45 pm with the led flasher the front signals barely light up. The original 552 flasher they light bright like they are supposed too.
Is the bike running while you are trying this?

GL blinkers tend to like a running bike.
joshmobley
Posts: 17
Joined: Wed Sep 25, 2019 7:53 pm
Location: Alabaster, AL
Motorcycle: 1979 GL1000

Re: Turn signal problem

Post by joshmobley »

Ive tried it both ways. Signal stays on either way.


Post Reply