82 gl 1100 Problems with tail lights


Information and questions on GL1100 Goldwings (1980-1983)
  • Sponsored Links
Post Reply
Aln
Posts: 3
Joined: Sat Sep 15, 2018 12:41 pm
Location: Bellaire, Michigan
Motorcycle: 1982 gl1100 interstate

82 gl 1100 Problems with tail lights

Post by Aln » Wed Sep 19, 2018 8:44 pm



I just got this 82 gl 1100 interstate and it runs great. Had a overheating issue and I changed out the temp sending unit. When we put it back together and started it up, the running lights and tail light weren't up. Head lamp n blinkers and brake lights work. So I opened the little fuse panel up and it's a bit melt in there. I'm new to bikes and am wondering if anyone has any input. I appreciate your time and thank you.
Attachments





User avatar
Wilcoy02
Posts: 956
Joined: Sun Nov 21, 2010 11:37 pm
Location: Marengo, Ohio
Motorcycle: 1983 GL1100 I purchased 3/16

1983 GL1100I frame with an 80 engine. poor boy installed with C-5 ignition--DIED in Grande Prairie Alberta Canada 8/15


98 valkyrie sold 8/16

Re: 82 gl 1100 Problems with tail lights

Post by Wilcoy02 » Wed Sep 19, 2018 9:15 pm

I am going to replace my fuse box on my 83 1100. I have an 85 wing fuse box that will be the replacement.
So yes we have heard of this problem.

Aln
Posts: 3
Joined: Sat Sep 15, 2018 12:41 pm
Location: Bellaire, Michigan
Motorcycle: 1982 gl1100 interstate

Re: 82 gl 1100 Problems with tail lights

Post by Aln » Fri Sep 28, 2018 1:04 pm

You think it's just the panel? That would be a relief

Post Reply