Headlamp problems


Information and questions on GL1100 Goldwings (1980-1983)
Post Reply
Psycheonabike
Posts: 200
Joined: Sun Feb 10, 2019 5:00 am
Location: England UK
Motorcycle: 1985 Aspencade

Headlamp problems

Post by Psycheonabike »



Hey,

I opening up the headlamp o my 1982 GL1100 Standard to see if the headlamp was wired up right as full beam isn't working (though the 'Pass' button does light it up so I know the battery is good)

Can someone tell me the correct wiring from the switch to the back of the bulb connector (H4) as I am sure the PO hasn't done it correctly.

I suspected the switch but even manually jumping the wires doesn't work.

Thanks!

Tony


User avatar
newday777
Posts: 2146
Joined: Tue Jan 11, 2011 5:21 pm
Location: Milford NH summer/fall & Oceanside, CA winters(N San Diego) with lots of miles riden between
Motorcycle: 2008 Cabernet Red. Level 4

1983 GL1100A Wineberry 36,000 miles

1975 CB750 K5 Planet Blue 7,800 miles

1976 CB750 K6 Anterris Red 25,000 miles

Past rides
1999A Restored from PO neglect & sold at 19,000 miles

1999SE Totaled by cager at 105,000 miles

Re: Headlamp problems

Post by newday777 »

It's all in the service manual
Attachments




User avatar
newday777
Posts: 2146
Joined: Tue Jan 11, 2011 5:21 pm
Location: Milford NH summer/fall & Oceanside, CA winters(N San Diego) with lots of miles riden between
Motorcycle: 2008 Cabernet Red. Level 4

1983 GL1100A Wineberry 36,000 miles

1975 CB750 K5 Planet Blue 7,800 miles

1976 CB750 K6 Anterris Red 25,000 miles

Past rides
1999A Restored from PO neglect & sold at 19,000 miles

1999SE Totaled by cager at 105,000 miles

Re: Headlamp problems

Post by newday777 »

Did you get it sorted out?
Psycheonabike
Posts: 200
Joined: Sun Feb 10, 2019 5:00 am
Location: England UK
Motorcycle: 1985 Aspencade

Re: Headlamp problems

Post by Psycheonabike »

newday777 wrote: Fri May 17, 2019 10:43 am Did you get it sorted out?
Hi, well I got as far as establishing that there isn't any power getting to the headlamps switch on the left had handle bar! I believe it comes from the starter switch? There is power getting to the pass light so the full beam flash when I press that but nothing else works. I have ordered a starter switch from here in the UK...costs an absolute fortune to buy parts for these GL's here....£50....robbery :x

Unless anyone knows of another method to fix this?


Post Reply