No Display on 08 L3 Combination Meter


Information and questions on GL1800 Goldwings (2001-2017)
Post Reply
Goldwinger55
Posts: 23
Joined: Thu Jun 29, 2017 10:46 pm
Location: Sanford NC USA
Motorcycle: 2008 GL1800 HPNA Level 3 Metallic Red
2004 Dark Cherry GL1800

No Display on 08 L3 Combination Meter

Post by Goldwinger55 »



I have the shelter off for maintenance and added Pathfinders DRL's and an OEM CB. Now, there's no display on LCD when key to turned on. There is a quick backlight flash at first but goes dark. The combo meters work the info lights, headlights, and DRL's. The 30A fuse A is good along with the 10A accessory fuse. I hear which sounds like two relays activating at key turn. I did unplug the power connector for the CB during testing but no joy.

Does anyone have any ideas?? Could it be a bad relay and which one?

While searching for loose connections behind the instrument console, the is a 3 pin connector having black/gray/green wires. I didn't have the cluster off the maintenance.

Thanks,


Remember every breath is a gift and every minute a treasure... make them count..
Leave a legacy others want to follow..
User avatar
newday777
Posts: 2145
Joined: Tue Jan 11, 2011 5:21 pm
Location: Milford NH summer/fall & Oceanside, CA winters(N San Diego) with lots of miles riden between
Motorcycle: 2008 Cabernet Red. Level 4

1983 GL1100A Wineberry 36,000 miles

1975 CB750 K5 Planet Blue 7,800 miles

1976 CB750 K6 Anterris Red 25,000 miles

Past rides
1999A Restored from PO neglect & sold at 19,000 miles

1999SE Totaled by cager at 105,000 miles

Re: No Display on 08 L3 Combination Meter

Post by newday777 »

Did you plug the connector in under the dash panel
Attachments


User avatar
newday777
Posts: 2145
Joined: Tue Jan 11, 2011 5:21 pm
Location: Milford NH summer/fall & Oceanside, CA winters(N San Diego) with lots of miles riden between
Motorcycle: 2008 Cabernet Red. Level 4

1983 GL1100A Wineberry 36,000 miles

1975 CB750 K5 Planet Blue 7,800 miles

1976 CB750 K6 Anterris Red 25,000 miles

Past rides
1999A Restored from PO neglect & sold at 19,000 miles

1999SE Totaled by cager at 105,000 miles

Re: No Display on 08 L3 Combination Meter

Post by newday777 »

Goldwinger55 wrote: Sun Dec 08, 2019 8:31 pm I have the shelter off for maintenance and added Pathfinders DRL's and an OEM CB. Now, there's no display on LCD when key to turned on. There is a quick backlight flash at first but goes dark. The combo meters work the info lights, headlights, and DRL's. The 30A fuse A is good along with the 10A accessory fuse. I hear which sounds like two relays activating at key turn. I did unplug the power connector for the CB during testing but no joy.

Does anyone have any ideas?? Could it be a bad relay and which one?

While searching for loose connections behind the instrument console, the is a 3 pin connector having black/gray/green wires. I didn't have the cluster off the maintenance.

Thanks,
Did you get it working???
Post Reply